JollydoezRetourneren

Wanneer je toch niet tevreden bent over het bestelde product, kan je het product zoals hieronder beschreven retourneren:

Voor de niet op maat gemaakte producten geldt:

Je mag altijd binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling de producten voor retour aanmelden (hoe je dit doet lees je hieronder). Hiervoor hoef je geen reden op te geven. Vervolgens krijg je daarna nog 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Je krijgt dan je factuurbedrag inclusief de verzendkosten teruggestort (mits dit alles aan de voorwaarden voldoet). Dit geldt niet voor de verzendkosten van de retourzending, deze moet je zelf betalen.Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Jollydoez geretourneerd worden.Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Voorwaarden voor het herroepen van je bestelling:

  1. Binnen 14 dagen nadat je de bestelling hebt ontvangen, kun je de bestelling voor retour aanmelden. Hiervoor dien je wel eerst contact op te nemen met Jollydoez via info@jollydoez.com
  2. Stuur vervolgens je bestelling (binnen 14 dagen na de aanmelding) terurg naar: Jollydoez,Kieboom 24 ,5421HK Gemert
  3. Voeg een kopie toe van de factuur of de orderbevestiging en stuur deze mee. Let hierbij op dat de verzendkosten voor het retourneren voor jezelf zijn.
  4. De bestelling moet ongebruikt zijn, zonder beschadigingen en dergelijke en dient door Jollydoez weer opnieuw verkocht te kunnen worden. Wanneer dit, door jouw toedoen, niet het geval is, zullen wij het aankoopbedrag niet aan je terug betalen. 
  5. Jij bent verantwoordelijk voor het verlies of beschadiging van je bestelling wanneer je deze naar ons verzendt. Stuur je bestelling daarom goed beschermt en dus verpakt naar ons toe.
  6. Stuur je een gedeelte van de bestelling retour, dan krijg je alleen het aankoopbedrag terug en niet de verzendkosten.
  7. Wanneer wij de bestelling in goede orde retour ontvangen hebben, zullen wij jou binnen 14 dagen het verschuldigde bedrag terugstorten.

De meeste producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat of naam volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt (maatwerk). Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Mochten er fouten gemaakt zijn door Jollydoez qua maat of naam dan is retourneren mogelijk door je te houden aan bovenstaande  regels.Neem altijd even contact op voor je het artikel terug stuurd.