JollydoezOver ons

Leuk dat  even de tijd neemt om mijn verhaal te lezen over hoe Jollydoez is ontstaan.

In 1993 kwam eindelijk mijn eerste hond een langharige mix, cursussen met hem gedaan zodat je erachter komt dat spelen met de hond erg belangrijk is omdat het de band met je hond verstevigd.

Borduurmachine

Aangezien hij nogal een ”sloper”was en veel speelgoed kapot beet op zoek gegaan naar steviger materiaal en dat werden de spijkerbroeken van de kids die te klein waren en ik kapot knipte en zo trektouwen maakte voor hem als speelgoed. Aangezien het hondenvirus toen ontstond en er al snel nog enkele langharige schapendoezen bij kwamen die gelukkig niet sloopten ben ik verder gaan kijken wat voor speelgoed ik zelf kon maken o.a van fleece.In 2002 mijn eerste schapendoesnest was geboren en aangezien ik mijn puppen graag wat mee wilde geven met hun naam erop een borduurmachine gekocht en gaan verzinnen wat leuk is om mee te geven, een bot voor de naam een trektouw dat mensen niet met hun handen spelen met de pup dus de Jollybone is het eerste produkt van Jollydoez.

Jolly (afgeleid van onze voornamen ) en Doez (er waren al meerdere schapendoezen in huis) Van lieverlee werd dit uitgebreid en kreeg ik meerdere bestellingen zodat ik in 2005 heb ik mijn baas gedag gezegd en ben voor mijzelf begonnen omdat dit ook beter te combineren viel met het groeiende aantal schapendoezen en fokken.

Dus qua vachtverzorging voor langharige rassen ben ik er helemaal in thuis.

Als je een flinke roedel hebt wil je ook voor in de bench, auto of op de grond een lekker kussen wat makkelijk te reinigen is, de kussens die in onze webshop staan gaan zo de wasmachine in omdat de vulling vastgezet is hoe makkelijk is dit we verkopen ze nu al 20 jaar.

Dus ”snuffel” even rond in onze webshop om in onze termen te blijven, heb je vragen neem even contact op want omdat we alles zelf maken is er meer mogelijk als wat we in de webshop aanbieden.

Ons Team

Korte omschrijving medewerker

Erg kieskeurig als zij de snacks lust dan wil bijna iedere hond ze tevens is zij een ''proefkonijn'' voor als er weer wat nieuws uitkomt voor vachtverzorging.

Onze benjamin die de artikelen uitprobeerd qua sloopgradaties .
Krijgt zij het kapot komt het niet in de webshop.Omdat zij een andere vacht heeft is zij het ''proefkonijn'' qua vachtontklitter .

Vragen?

Stel ze hier

Adres

de Kieboom 24
5421 HK Gemert

Contact

06 107 835 01
info@jollydoez.nl